Beretta BRX1 308Win Vapenpaket 2

Beretta BRX1 308Win Vapenpaket 2

28 990,00 kr
Inkl. moms

Licensbelagd artikel. Vi hjälper dig med att söka licens hos Polisen men du måste uppfylla Polisens grundläggande villkor för att få licens. Säkerställ att du uppfyller dessa krav innan du gör beställningen.

 

Beretta lanserar sin första studsare för jakt. BRX1 är en rakrepeter med pipbytessystem. Vapnet kan dessutom snabbt skiftas från höger till vänsterutförande utan verktyg. ”BR” står för Beretta Rifle och ”X” är X-faktorn i produkterna med lite mer nytänk i Berettas sortiment. ”1” står för att det är den första studsaren för jakt.

Scandium C6 1,7-10x42 är ett smidigt sikte med förstoringsväxel från 1,7ggr till 10ggr. 100% vatten- och imtät. Med sina Multicoatade linser säkerställs en bra ljustransmission och ett brett synfält. Det har ett belyst riktmedel för optimal precision.

H2 är andra generationen av den testvinnande A-TEC Hertz. Utvecklad för ett bredare användningsområde och med ny teknik som dämpar första skottet effektivare (sk. cold bore pop). Med hjälp av moduler väljer du själv hur mycket din dämpare skall förlänga ditt vapen samt vilken dämpning du önskar.

  • Vapen: Beretta BRX1 kal 308W med 51 cm pipa gängad för ljuddämpare M14x1 kal 308W.
  • Ljuddämpare: A-TEC H2 2-moduler
  • Kikarsikte: Scandium C6 1,7-10x42 med belyst riktmedel
  • Fäste: Warne 30 mm PA
7 objekt
Ingen recension

Du kanske också gillar

Produkten tillagd i önskelistan
Produkt tillagd till jämför

Denna webbplats lagrar data som cookies för att möjliggöra viktig webbplatsfunktionalitet. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.