Priser

Priserna anges i svenska kronor inklusive moms. JaktCenter reserverar sig för eventuella publiceringsfel och förbehåller sig rätten att ändra priser, specifikationer och villkor utan förhandsbesked.

Betalning

Betalning kan ske på följande sätt:

1. Swish (Du måste ha installerat Swish-appen i din smartphone för att kunna betala på detta sätt.)

2. Kortbetalning (Visa eller Master card)

3. Vi erbjuder även delbetalning och köp via faktura i samarbete med Resurs Bank.

Endast betalningar/beställningar med svensk leveransadress kan göras.
It´s only possible to make an order if you have a Swedish delivery address.

Leverans

Enhetsfrakter:

Vapen 499 kr
Ammunition, krut och tändhattar 149 kr (Endast möjligt för utlämningsställe med postnummer 830 00 eller högre, vilket innebär endast i fyra nordligaste länen.)
Vapen + ammunition 698 kr (2 olika sändningar. Endast möjligt för utlämningsställe med postnummer 830 00 eller högre, vilket innebär endast i fyra nordligaste länen.)

Övriga artiklar 99 kr

Vissa artiklar exempelvis vapenskåp, lerduvor, hundmat och sportpatroner är endast möjliga att beställa för hämtning i vår butik och kan alltså inte skickas. (Vi lämnar gärna manuell offert för dessa inklusive frakt vid beställning av stora volymer.)

Vi packar och skickar alla ordrar så snart som möjligt. Paket skickas alla vardagar, undantaget vapen och ammunition som endast skickas när det är minst risk att de blir liggande på terminal över helg/helgdag. Det tar 1-3 vardagar för Postnord eller DHL att leverera försändelsen. För Bussgods varierar leveranstiden beroende på avstånd och linjenät. För att försändelserna ska gå att spåra och täckas av försäkringar skickar vi oftast på sådant sätt att kollinummer finns. Försändelsen levereras till ditt närmaste utlämningsställe. Det är alltid möjligt att välja att hämta din beställning i vår fysiska butik i Kalix, Norrbotten.

Vapen

Vapen skickas med Postnord ”Värde” och kan endast hämtas ut på Postnords Företagscenter. Till kunder i de 4 nordligaste länen skickar vi vapen med Bussgods (Utlämningsstället måste ha postnummer 830 00 eller högre). Oavsett fraktbolag skickas alltid vapen delat där vital del kommer i separat kartong. Vi måste ha fått ”Överlåtarens kopia” från Polisen innan vi kan skicka iväg licenspliktiga vapen. Vapen och ammunition skickas alltid i skilda försändelser, aldrig i samma försändelse och därför blir det även 2 olika fraktkostnader. 

Om du inte vill betala hela beloppet direkt vid beställning av vapen och om delbetalning eller betalning mot faktura inte passar dig så erbjuder vi även möjligheten att betala ca 20% eller minst 1000 kr handpenning vid uppbokning av licenspliktiga vapen, vapendelar eller ljuddämpare. Vid beställning av ej lagerförda produkter kräver vi minst 30% handpenning, alternativt full betalning. Detta kräver dock att vi manuellt registrerar din order och kan alltså inte ske genom direkt check-out. Kontakta oss om detta alternativ passar dig bäst så hjälper vi dig vidare. Inbyte kan också fungera som handpenning. 

När handpenning eller full betalning betalats skickar vi ut en blankett där uppgifter som behövs för licensansökan hos Polisen ska anges och därefter returneras till oss. Vi lämnar därefter in licensansökan i kundens namn och inbetalningskort för ansökningsavgiften skickas ut från Polisen till kundens folkbokföringsadress. När Polisen registrerat betalningen startar handläggningstiden. Om skälig tid för handläggning hos Polisen passerat och vi trots påminnelse inte får svar på varför inte licens erhållits förbehåller vi oss rätten att meddela Polisen att eventuell inneliggande ansökan ska makuleras. Detta för att undvika att produkter i onödan blir liggande på vårt lager.

Ammunition och krut

Ammunition, krut och tändhattar kan vi endast skicka med Bussgods till utlämningsställen med postnummer över 830 00 (4 nordligaste länen). Leveranstiden varierar beroende på avstånd och linjenät. Vid köp av ammunition och krut måste alltid giltig licens och legitimation uppvisas. Dessa kan skickas som brev på Posten, som mejl till info@jaktcenter.se eller som MMS till 072-601 16 97. Observera att vi inte sparar dessa dokument, de måste skickas in vid varje beställningstillfälle.

Ej avhämtade försändelser

JaktCenter förbehåller sig rätten att debitera kunden kostnaden för frakt, returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnad för försändelser som inte hämtas ut.

Ångerrätt 14 dagar

På alla våra varor har du 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller inte om varan är märkbart använd eller om förpackningen är trasig. Vissa förpackningar måste dock klippas upp eller liknande och det påverkar givetvis inte ångerrätten. Vid utnyttjande av ångerrätten är det du som står för frakten tillbaka till oss. Innan varan skickas tillbaka vill vi att du kontaktar oss per telefon för ytterligare upplysningar, tel. 0923-136 32. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är trasig betalar vi tillbaka det belopp som du betalat. Ångerrätten gäller inte produkter som specialbeställts eller produkter som knutits till abonnemang eller avtal. Om varan är köpt i paket med annan vara eller med annan vara på köpet måste givetvis alla varorna skickas tillbaka.

Reklamation/byten

Om en vara är felaktig eller felexpedierad vill vi att du kontaktar oss omgående per telefon, tel. 0923-136 32. Vi löser inte ut några försändelser med postförskottsavgift. När vi konstaterat att det är en godkänd reklamation lagas varan eller ny vara skickas, går inte varan att ersätta med ny vara betalas beloppet du betalat tillbaka. Alla försändelser som vi skickar (utom brev) är försäkrade. Om paketet och/eller innehållet är trasigt när du får det är det viktigt att du gör en anmälan till distributören på plats så löser vi det med fraktbolaget. Om du upptäcker skadan först när paketet är öppnat måste du kontakta oss senast 5 arbetsdagar efter det att du mottagit försändelsen. Om en försändelse har ringa värde och liten vikt och volym skickar vi försändelsen som brev.

Vi följer allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid en eventuell tvist.

Hävning av köp

Du har rätt att häva köpet innan vi levererat varan om inte varan specialbeställts åt dig. Om du har hunnit betala varan betalar vi tillbaka beloppet.

Garantier

Alla våra varor omfattas av konsumentköplagen. I vissa fall lämnar tillverkare och våra leverantörer mer omfattande garantier. Självklart gäller då dessa garantier om dessa varor köps av oss. För att garantin skall gälla måste kvitto/bekräftelse på betalning bifogas.

Försäljning till minderåriga

Du måste ha fyllt 18 år för att kunna handla hos oss.

Allmänna villkor

När du skickar iväg din order bekräftar du köpet och godkänner samtidigt våra köp och leveransvillkor. Vid köp av ammunition, krut, vapen och vapendelar intygar du samtidigt att du uppfyller de villkor som gäller för dessa varor. Medveten beställning av produkter i förhoppning om att kontroll inte kommer ske ses som försök till brottslig handling och medför inte rätt att häva köpet och pengar kommer därför inte betalas tillbaka.

Force Majeure

JaktCenter är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullfölja viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständigheter skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud, onormal nedgång i marknaden etc.

Produkten tillagd i önskelistan
Produkt tillagd till jämför

Denna webbplats lagrar data som cookies för att möjliggöra viktig webbplatsfunktionalitet. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.