Jägarexamenspaket DELUXPAKET

Jägarexamenspaket DELUXPAKET

39 990,00 kr
Inkl. moms

Vänligen kontakta oss innan order läggs för att säkerställa att allt finns på vårt lager. (Det här är ett paket med flera olika delar.)

Licensbelagd artikel. Vi hjälper dig med att söka licens hos Polisen men du måste uppfylla Polisens grundläggande villkor för att få licens. Säkerställ att du uppfyller dessa krav innan du gör beställningen.

 

Ett deluxpaket för dig som vill unna dig något alldeles extra utan att för den delen spendera för mycket! I vårt så kallade Deluxpaket har vi samlat 3 av våra storsäljare!

Du får du en Tikka T3x med justerbar kolv, från fabrik kortad och gängad pipa. Kikarsiktet har variabel förstoring 2,5-10 ggr och 50 mm objektivlins, därför passar det för all typ av jakt. Vi monterar kikarsiktet i stålringar från Warne. Vårt val av ljuddämpare blir A-TEC H2 med 2 st moduler. Tikka T1x är vårt val av småviltstudsare i detta deluxpaket. Likheterna är stora jämfört med storebror T3x och modellen har lika stora möjligheter för anpassningar som T3x. Vi monterar ett kikarsikte med justerbar parallax och variabel förstoring från 3-9ggr. Nyhet för 2022 är att vi även monterar en A-tec Wave ljuddämpare. Paketet blir komplett med hagelbocken J12 i kaliber 12/76 med justerbar kolvkam för optimal anpassning. 5st choker medföljer. Den nya J12:an har en svart låda och matt finish.

  • Vapen 1: Tikka T3x Lite ADJ 308Win med A-TEC H2 2-moduler ljuddämpare och ett Scandium MC 2,5-10x50i i Warne 30mm ringar.
  • Vapen 2: Tikka T1x MTR .22lr med Scandium C22 3-9x40AO i Scandium .22-ringar och A-TEC Wave ljuddämpare.
  • Vapen 3: Scandium J12 Black ADJ 12/76 med 71 cm pipor.
2 objekt
Ingen recension
Produkten tillagd i önskelistan
Produkt tillagd till jämför

Denna webbplats lagrar data som cookies för att möjliggöra viktig webbplatsfunktionalitet. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.