Tikka T3x Lite Adjustable Gängad 223Rem

Tikka T3x Lite Adjustable Gängad 223Rem

1905201154947
I lager
14 890,00 kr
Inkl. moms

Tikka T3x Lite Adjustable Gängad 223Rem

Licensbelagd artikel. Vi hjälper dig med att söka licens hos Polisen men du måste uppfylla Polisens grundläggande villkor för att få licens. Säkerställ att du uppfyller dessa krav innan du gör beställningen.

 

En välskjutande studsare med maximal flexibilitet. Vapnet är enkelt justerbart både i längd och höjd och passar utmärkt för den som vill använda samma vapen oavsett jaktform eller årstid. I och med att man enkelt kan justera både kolvkam och längden på vapnet är det lätt att få ett vapen som passar vid jakt med olika typer av optik. Oavsett om det är jakt med vakkikare med stor lins på vintern eller drevsikte en varm sommardag så fungerar T3x Lite Adjustable lika bra. Kolvkamen ställs in med ett system utvecklat från T3x Super Varmint. Längden justeras med de dubbla 4 mm mellanläggsbrickorna. Vapnet fnns i de flesta svenska jaktkalibrar och med pipa gängad för ljuddämpare. Finns även i vänsterutförande.

Kaliber
223 REM
Piplängd
51 cm
Räffelstigning
1:8"
Mynningsgänga
M14x1
Piptyp
Enkelpipig
Magasinstyp
Löstagbart Plast
Magasinskapacitet
4+1
Säkrings typ
Tvåstegs
Tryckes typ
Direkt
Tryckesvikt
Ställbart 1-2 kg
Kolvmaterial
Syntetisk
Kolvfärg
Svart
Justerbar kolvkam
Ja
Längd till avtryckaren
36 cm
H/V
Höger
Vikt
2,9 kg
1 Produkt
Ingen recension

Du kanske också gillar

Produkten tillagd i önskelistan
Produkt tillagd till jämför

Denna webbplats lagrar data som cookies för att möjliggöra viktig webbplatsfunktionalitet. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.