Tikka T3x Lite .308Win Vapenpaket 2 Vänster

20 990,00 kr
Inkl. moms
Betala från 1749 kr/månad. Läs mer

Vänligen kontakta oss innan order läggs för att säkerställa att allt finns på vårt lager. (Det här är ett paket med flera olika delar.)

Licensbelagd artikel. Vi hjälper dig med att söka licens hos Polisen men du måste uppfylla Polisens grundläggande villkor för att få licens. Säkerställ att du uppfyller dessa krav innan du gör beställningen.

T3x är en omåttligt populär studsare med många möjligheter att anpassa efter eget tycke. Möjlighet till utbytbara pistolgrepp i två olika vinklar och dessutom i olika färger. Även bredare framstock i olika färger finns som tillbehör. Syntetkolven på T3x har nya greppytor med asymmetriskt mönster som skapar bättre friktion, känsla och ger ett absolut säkert grepp. T3x har en ny bakkappa som tack vare de inbyggda luftfickorna ger en bättre rekylupptagning. Du har även möjlighet att justera kolvlängd med mellanläggsbrickor.

H2 är andra generationen av den testvinnande A-TEC Hertz. Utvecklad för ett bredare användningsområde och med ny teknik som dämpar första skottet effektivare (sk. cold bore pop). Med hjälp av moduler väljer du själv hur mkt din dämpare skall förlänga ditt vapen samt vilken dämpning du öns-kar. Ett extra tillbehör är ett snabbfäste, sk A-lock.

  • Vapen: Tikka T3x Lite ADJ Vänster kal 308W med 51 cm pipa gängad för ljuddämpare M14x1 kal 308W.
  • Ljuddämpare: A-TEC H2 2-moduler
  • Kikarsikte: Scandium C6 2-12x50 med belyst riktmedel
  • Fäste: Warne 30 mm PA
1 Produkt