Spartan Javelin Pro Hunt Tac Standard...

Spartan Javelin Pro Hunt Tac Standard Svart

2203281621580
I lager
3 895,00 kr
Inkl. moms

Spartan Javelin Pro Hunt Tac Standard

 

Spartan Javelin Pro Hunt är en vidareutveckling från den mycket populära Spartan Javelin. Förutom de redan välbeprövade funktionerna har nytillkomna tillskott adderats. Spartan Javelin Pro Hunt erbjuder extremt låg vikt i en kombination med att vara mycket stryktålig i verkliga jaktsituationer. Precis som på tidigare modeller så passar den i Spartans adaptrar och kan användas i både målskytteläge samt jaktläge där rotationsförmågan för att följa mål i sidled kan användas eller spärras. Ett Spartan benstöd monteras på sekunder i fält tack vare sin magnetiska adapter, vid förflyttning har man benstöden i en ficka och tar fram dem när läget kräver det. Benstöd utvecklade för jägare av jägare!

Nyheter med Spartan Javelin Pro Hunt Tac:

• Benens höjdjustering görs med tangent på benen. Benen har flera fasta lägen för att passa skyttens önskemål.

• Benen är löstagbara, benen gängas in i bipodens huvud. Finns flera olika höjder att byta mellan (tillval)

• Lock-Out funktion, benen kan därför inte oavsiktligt fällas samman. En tangent på bipodens huvud låser benen i utfällt läge. 

Spartan Javelin Pro Hunt Tac finns i två standardhöjder:

Standard: som bygger mellan 17.9-23.2cm (förhöjning av stock). Standardmodellen har en totallängd på 20 cm. i ihopfällt med en vikt om endast 215 gram!

Lång: bygger mellan 22.8-31cm. ihopfälld mäter den 25cm. och vikten är endast 236 gram!

Magnetinfästning, i adpatern finns en magnet som fäster Spartan Javelin Bipod på plats på vapnet. Man klickar fast sin bipod precis när de behövs, inga skruvar, inget att justera. Klicka fast och var redo för skottet. Magneten är kraftfull och håller bipoden på plats även vid förflyttningar.

Det kanske mest imponerande är den robusta konstruktion i förhållande till vikten, detta är benstöd gjorda för att användas. Tack vare att konstruktionen tillåter rotatation såväl som vinkling kan de användas i mer eller mindre alla situationer där underlaget lutar och man behöver göra mindre korringerar i sidled. 

2 objekt
Ingen recension

Du kanske också gillar

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Produkten tillagd i önskelistan
Produkt tillagd till jämför

Denna webbplats lagrar data som cookies för att möjliggöra viktig webbplatsfunktionalitet. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.