Primos Mouse Squeeze

Primos Mouse Squeeze

18121013199
I lager
159,00 kr
Inkl. moms

Primos Mouse Squeeze

 

Primos Mouse Squeeze är en av Primos storsäljare och ett måste för alla rävjägare. Allt som behövs är ett litet tryck på blåsan och den piper som en mus.

Speciellt ungrävar kan jagas effektivt genom att jägaren härmar sorkar och skogsmössens fina, pipande läte. Detta kan göras genom att blåsa ut luft genom spända läppar, eller genom att använda speciella lockpipor. Det kan även vara effektivt att härma de ångerstskrik som harar eller kaniner kan avge för att locka räv.

Primos tillverkar produkter som får jägare att lyckas med jakten. Med ett genuint sortiment av lockpipor. lockmedel, viltkameror, skjutstöd m.m. bistår Primos med allt från jaktens förberedelser fram till det perfekta skottet.

Primos har en populär youtube-kanal med jaktfilmer och jakttips. Här delar Will Primos och andra jägare med sig om sina jaktäventyr, hur man lockar och effektivt når resultat med jakten. Rekommenderas!

Titta in på: https://www.youtube.com/user/PrimosHuntingVideo

3 objekt
Ingen recension
Produkten tillagd i önskelistan
Produkt tillagd till jämför

Denna webbplats lagrar data som cookies för att möjliggöra viktig webbplatsfunktionalitet. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.