Norma Ammunition .308Win 9,7g/150gr...

Norma Ammunition .308Win 9,7g/150gr Whitetail

2207071259831
I lager
459,00 kr
Inkl. moms

Norma Ammunition, .308Win Whitetail 9,7g/150gr SP

 

Norma Whitetail har sedan något år tillbaka resulterat i stor försäljningssuccé i USA. Nu släpps kulan även på hemmamarknaden!

Norma Whitetail patronerna är laddade med Normas högkvalitativa hylsor samt Normas välbeprövade blyspetskula. Patronen har designats för att prestera vid varje enskilt skott och se till så att din nästa jakt alltid blir lyckad. Normas Soft Point (Blyspetskula) är mycket populär bland hjortjägare världen över. Den klassiska och beprövade kuldesignen, är framtagen för att leverera hög precision vid varje enskilt tillfälle.

Tack vare den öppna blyspetsen i kombination med en snabbexpanderande blykärna, får man en fin kombination av knock-down effekt och djupgående penetration. Norma Whitetail laddas i värmländska Åmotfors, vilket garanterar en patron med samma höga kvalité som Normas övriga sortiment. Kort sagt - Svensk kvalité i världsklass!

Norma Hylsor

Whitetail är självklart laddade i Normas världskända hylsor, vilket förstås även gör att hylsorna är utmärkta för att ladda om.

6 objekt
Ingen recension
Produkten tillagd i önskelistan
Produkt tillagd till jämför

Denna webbplats lagrar data som cookies för att möjliggöra viktig webbplatsfunktionalitet. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.