Scandium S12 Adjustable Vänster 12/76

Scandium S12 Adjustable Vänster 12/76

2104061420607
I lager
13 990,00 kr
Inkl. moms

Scandium S12 Adjustable Vänster 12/76

Licensbelagd artikel. Vi hjälper dig med att söka licens hos Polisen men du måste uppfylla Polisens grundläggande villkor för att få licens. Säkerställ att du uppfyller dessa krav innan du gör beställningen.

 

S12 bygger helt och hållet på J12. Men med ett brantare och grövre pistolgrepp samt en bredare spång.

Scandium S12 är en tekniskt fulländad hagelbock för såväl jägaren som sportskytten. Baskylen är tillverkad i så kallat ”Forged Steel” och i ett stycke vilket gör den extremt stark och tålig. Piporna är ventilerade, så även den 8mm breda spången, fiberoptiskt korn. 5 choker och chokenyckel medföljer. S12 har ejektor och 76mm patronläge, kaliber 12. Kolven är av Turkisk valnöt i grade 2 med en matt specialfinish/behandling av vax och olja vilket gör den extra motståndskraftig mot yttre påverkan så som regn och smuts. Kolvkammen är justerbar för optimal anpassning. Samtliga yttre delar är utbytbara utan speciell inpassning ifall olyckan är framme.

Kaliber
12/76
Piplängd
71 cm
Piptyp
Dubbelpipig
Kolvmaterial
Valnöt
Justerbar kolvkam
Ja
Längd till avtryckaren
37 cm
H/V
Höger
Vikt
3,7 kg
Choker
Ja
Chokenyckel
Ja
Drop Häl
Justerbart
Drop kam
Justerbart
1 Produkt
Ingen recension

Du kanske också gillar

Produkten tillagd i önskelistan
Produkt tillagd till jämför

Denna webbplats lagrar data som cookies för att möjliggöra viktig webbplatsfunktionalitet. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.