Tillverkare
 
Utvalda
Browning Browning
9,995.00kr  
Mauser Mauser
19,850.00kr 14,999.00kr  
Tikka Tikka
13,995.00kr  
Tikka Tikka
14,995.00kr  
Lincoln Lincoln
12,300.00kr  
Beretta Beretta
19,990.00kr  
Tikka Tikka
16,495.00kr  
CZ Brno CZ Brno
5,499.00kr  
 
Kundvagn
0 produkter
 
Bästsäljare
Sako Sako
499.00kr  
YoDave YoDave
399.00kr  
Hogue kolv Hogue kolv
1,895.00kr  
Kalix Teknik Kalix Teknik
1,495.00kr  
5 av 5 Stjärnor!
Sako Sako
459.00kr  
5 av 5 Stjärnor!
CCI CCI
45.00kr  
5 av 5 Stjärnor!
Caliber Hunting Caliber Hunting
495.00kr  
Sako Sako
689.00kr  
5 av 5 Stjärnor!
Cervellati Cervellati
299.00kr  
Cervellati Cervellati
299.00kr  
 

Försäljningsvillkor

Köp och leveransvillkor


Priser
Priserna anges i svenska kronor inklusive moms. JaktCenter reserverar sig för eventuella publiceringsfel och förbehåller sig rätten att ändra priser, specifikationer och villkor utan förhandsbesked.
 

Betalning
Betalning kan ske på följande sätt:

 1. Swish, nummer 123 63 45 862. (Du måste ha installerat Swish-appen i din smart- phone för att kunna betala på detta sätt.) Detta är snabbaste sättet att betala på distans.
 2.  Bankgiro 5460-9565. (Räkna med att detta alternativ tar 1-2 bankdagar innan betalningen syns hos oss.)
 3. Genom postförskott eller Bussgods motsvarighet efterkrav.
 4. Varor som hämtas i butiken betalas i förskott, kontant, med kort eller genom Swish.
 5. Delbetalning i samarbete med Wasa kredit. Detta alternativ kan även väljas på distans.
 6. Varor som ska skickas till EU-länder (EU countries) betalas genom EU-betalning.
  IBAN                   SE34 8000 0820 1694 3625 3232
  Bankens BIC    SWEDSESS
  Kontohavare    JAKTCENTER I KALIX AB

 

Leverans
Vi packar och skickar alla ordrar så snart som möjligt. Paket skickas alla vardagar, undantaget vapen och ammunition som endast skickas när det är som minst risk att de blir liggande på terminal över helg/helgdag. Det tar 1-3 dagar för Posten att leverera försändelsen. Frakttiden för Bussgods varierar med avståndet, räkna med att frakttiden till södra Sverige i vissa fall kan bli lång med Bussgods. För att försändelserna ska gå att spåra och täckas av försäkringar skickar vi oftast på sådant sätt att kollinummer finns. Vi bestämmer tillsammans med dig fraktsätt och fraktkostnad för den aktuella ordern. Försändelsen levereras till ditt närmaste utlämningsställe/busstation. För artiklar som för tillfället är slut och inte finns i butiken gäller följande: Vi kontaktar dig för att meddela ungefärlig leveranstid och levererar varan så snart vi fått in varan från vår leverantör. Vi skickar inte varor till länder utanför EU, tex Norge.


Vapen
Vapen som skickas med Posten måste assureras vilket innebär pristillägg och kan endast hämtas ut på Postens Företagscenter. Till stora delar av Sverige skickar vi vapen med Bussgods. Vi måste ha fått ”Överlåtarens kopia” från Polisen innan vi kan skicka iväg licenspliktiga vapen. Vapen och ammunition skickas alltid i skilda försändelser, aldrig i samma försändelse. Vi skickar inga vapen eller licenspliktiga vapendelar till andra länder men om de kan hämtas av kund i vår butik finns inga hinder för försäljning till andra EU-länder. 

På grund av Polisens långa handläggningstider tar vi ut en handpenning på ca 20 % eller minst 1000 kr vid alla uppbokningar av vapen, vapendelar eller ljuddämpare. Denna handpenning betalas tillbaka till kund ifall Polisen gett avslag på ansökan och detta beslut uppvisas till oss. Inbyte kan också fungera som handpenning. När handpenning betalats ger vi ut licensansökan för det aktuella vapnet för färdigställande och inlämning till Polisen.

Vapen kan ej skickas mot efterkrav eller postförskott.

Ammunition

Ammunition och krut får inte skickas med Posten, med Bussgods går det dock utmärkt och ingen extra avgift tas leveranstiden varierar beroende på var i landet du bor. Vid köp av ammunition måste alltid giltig licens/ kopia på licens uppvisas tillsammans med legitimation. Dessa kan skickas som brev på Posten, som mejl till info@jaktcenter.se eller som MMS till 073-825 54 12. Observera att vi inte sparar dessa dokument, de måste skickas in vid varje beställningstillfälle.


Ej avhämtade försändelser

JaktCenter förbehåller sig rätten att debitera kunden kostnaden för frakt, returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnad för försändelser som inte hämtas ut.


Ångerrätt 14 dagar

På alla våra varor har du 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller inte om varan är märkbart använd eller om förpackningen är trasig. Vissa förpackningar måste dock klippas upp eller liknande och det påverkar givetvis inte ångerrätten. Vid utnyttjande av ångerrätten är det du som står för frakten tillbaka till oss. Innan varan skickas tillbaka vill vi att du kontaktar oss per telefon för ytterligare upplysningar, tel. 0923-136 32. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är trasig betalar vi tillbaka det belopp som du betalat. Ångerrätten gäller inte produkter som specialbeställts åt dig eller produkter som knutits till abonnemang eller avtal. Om varan är köpt i paket med annan vara eller med annan vara på köpet måste givetvis alla varorna skickas tillbaka.


Reklamation/byten
Om en vara är felaktig eller felexpedierad vill vi att du kontaktar oss omgående per telefon, tel. 0923-136 32. Vi berättar sedan hur vi vill att du ska skicka tillbaka varan till oss eller om det går snabbast och enklast att skicka varan direkt till vår leverantör. Vi löser inte ut några försändelser med postförskottsavgift. När vi konstaterat att det är en godkänd reklamation lagas varan eller ny vara skickas, går inte varan att ersätta med ny vara betalas beloppet du betalat tillbaka. Alla försändelser som vi skickar (utom brev) är försäkrade. Om paketet och/eller innehållet är trasigt när du får det är det viktigt att du gör en anmälan till distributören på plats så löser vi det med fraktbolaget. Om du upptäcker skadan först när paketet är öppnat måste du kontakta oss senast 5 arbetsdagar efter det att du mottagit försändelsen. Om en försändelse har ringa värde och liten vikt och volym kan vi även på kunds begäran skicka som brev. Fraktkostnaden hålls nere men det är kunden som tar risken för trasiga försändelser eller brev som aldrig når fram till mottagaren.
Vi kommer att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid en eventuell tvist.


Hävning av köp
Du har rätt att häva köpet innan vi levererar. En anledning kan t.ex. vara att du beställt något som inte finns på lager och vi meddelat att leveranstiden är längre än väntat. Om du har hunnit betala för varan betalar vi tillbaka beloppet.


Garantier
Alla våra varor omfattas av konsumentköplagen. I vissa fall lämnar tillverkare och våra leverantörer mer omfattande garantier. Självklart gäller då dessa garantier om dessa varor köps av oss. För att garantin skall gälla måste kvitto/bekräftelse på betalning bifogas.


Försäljning till minderåriga
Minderåriga måste ha målsmans tillstånd för att beställa från oss.


Allmänna villkor
När du skickar iväg din order bekräftar du köpet och godkänner samtidigt våra köp och leveransvillkor.


Force Majeure
JaktCenter är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullfölja viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständigheter skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud, onormal nedgång i marknaden etc.